Digital Assurance & Testing
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
QUALITY ASSURANCE

Digital Assurance and Testing

Capgemini er verdensførende indenfor innovative, forretningsdrevne Quality Assurance og softwaretest- ydelser. Vores 'Digital Assurance and Testing'praksis fokuserer på en række specialiserede services, der styrker kvaliteten af de applikationer, der understøtter jeres forretningsgange og hjælper jer med at nå jeres strategiske mål.

Gennemtestede metoder

Uanset hvor i produktets livscyklus, I befinder jer, kan vores højt kvalificerede teams hjælpe jer til at opnå målbare forbedringer og succesfulde produktlanceringer. Vi benytter anerkendte og standardiserede testprocesser og -metoder som TMap Next og CAFe Next, der dækker både traditionelle IT-systemer, cloud og agile løsninger.

Et godt råd: tænk kvalitet ind fra starten

Jo tidligere i forløbet, I tænker kvalitetssikring ind, jo bedre kan I drage nytte af de klare fordele, som et professionelt QA-team bidrager med. Capgemini kan hjælpe jer med at designe jeres eget testmiljø, uddanne interne ressourcer, og vi kan også tilbyde at stå for alle jeres QA og øvrige aktiviteter som en service. Vi sammensætter løsninger og services, der passer til jeres behov, og tilbyder alle services gennem vores Rightshore® leverancemodel. Rightshore® betyder, at vi kan levere vores services via leverancecentre i enten Danmark, Polen eller Indien. Dermed kan vi altid finde den helt rigtige løsning og de helt rigtige specialister til kvalitetssikring og test af jeres IT-systemer – leveret fra det rigtige sted.

Vil du heller ikke gamble med din Quality Assurance & Testing – så book et uforpligtende møde med os gennem nedenstående kontaktformular.

En del af noget større

Som en del af Capgemini benytter vi os af globale kompetencer, viden og metoder inden for QA og test. Via Capgeminis eget SogetiLab bliver vi løbende opdateret på den nyeste forskning og de seneste innovative løsninger på området. Med over 19.500 QA specialister på verdensplan har vi adgang til enestående viden og erfaring, som kommer alle vores danske kunder til gode. Med Capgemini opnår I lavere omkostninger, bedre sikkerhed, hurtigere time-to-market og glade brugere.

Dette er nogle af de styrker, som I vil få gavn af ved at samarbejde med os:

 • Verdens førende ekspertise og innovationer inden for test i mere end 50 år

 • Distribueret netværk af Test Delivery Centers, Digital Assurance Fabrikker og Testing Centers of Excellence, både onshore, nearshore og offshore

 • Digitale testautomatiseringsrammer og platforme, der muliggør kontinuerlig testautomatisering til agile / DevOps-teams

 • Smart Digital QA-løsninger til testoperationer, testmiljøer og testdatahåndtering

 • Fleksibel adgang til værktøjer og enheder til digital test

 • Forpligtelse til kvalitetsresultat, kvalitetsomkostningseffektivitet og øget testhastighed

 • Mere end 19.500 QA fagfolk

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at tage en snak om dine digitale behov. Udfyld formularen herunder og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde. 

todo todo
Kontakt
 • Thomas Oxbøll
  Thomas Oxbøll
  Managing Consultant & Team Manager, QA & Testing
  +45 52189050