DCX
SERVICE
DIGITAL

Digital Customer Experience

Den digitale kundeoplevelse handler om at skabe værdi i mødet med kunderne uanset platform eller kanal. Hos Capgemini opnår vi resultater for vores kunder med innovative løsninger baseret på dyb forretningsforståelse, branchekendskab, dataindsigt og erfaring fra en lang række implementerede projekter.

Konkrete udfordringer kræver målbare løsninger
Capgemini designer, udvikler og leverer innovative løsninger, der løfter den digitale kundeoplevelse op på et helt nyt niveau. Ofte bliver vi bedt om at løse helt konkrete opgaver. F.eks. at generere flere salgsemner, få kundeservice effektueret mere professionelt og strømlinet eller at øge den generelle kundetilfredshed via forskellige tiltag. Vi mener, at konkrete udfordringer kræver målbare løsninger, hvor det er muligt at se præcis, hvornår de ønskede resultater er opnået. Derfor lægger vi stor vægt på at analysere data, definere behov og sammen med vores kunder fastlægge, hvilken forretningsmæssig værdi, vores løsninger skal være med til at skabe.

Digital forretningsforståelse
Vi udvikler og vedligeholder digitale løsninger, der ikke blot løser de udfordringer, I står med her og nu, men også tager højde for dem, der vil opstå i morgen. For at kunne gøre det, trækker vi på vores omfattende kendskab til en lang række brancher, processer og systemer. Et kendskab som vi har opnået ved at gennemføre et stort antal komplekse digitale projekter for nogle af Danmarks førende virksomheder og i en global kontekst, f.eks. DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Globale kompetencer og samarbejde med førende teknologipartnerer
Hos Capgemini Danmark får I ikke blot fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked. I får samtidig direkte adgang til den udvikling, vidensdeling og de gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Dertil kommer vores nære samarbejde med en række platformsleverandører som Salesforce, Microsoft, Umbraco, Sitecore med flere.

Digital Customer Experience Services
Seneste nyt