Automation
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
AUTOMATION

Automation

Automation er en nødvendighed for at forblive relevant og følge med i de automatisk tvungne opdateringer i skyen. Fremskynd din intelligente automatiseringsrejse og forbedr din konkurrenceevne i den digitale revolution med Capgemini automation services.

Stil de rigtige spørgsmål – og få succes med automation

Med Capgeminis automation-tilgang overfører ledende organisationer funktionelt og kognitivt repetitive processer til maskiner. Dermed løser de komplekse forretningsproblemer i et højt tempo og med en kraft langt ud over menneskets evner.

Automation er at forbedre produktivitet, kvalitet, forudsigelighed og fleksibilitet, samtidig med at man mindsker time-to-market - til en reduceret pris for din virksomhed. Men automation er en vej maskiner ikke kan træde alene. Capgemini hjælper organisationer med at styre forandringsprocessen mod nye og innovative måder at arbejde på for dermed at drive virksomhedens vækst.

Det gør vi blandt andet ved at stille alle de rigtige spørgsmål tidligt i processen – så vi sammen kan sikre, at jeres automation-rejse til enhver tid er både nutids- og fremtidssikret.

Hvordan Capgemini hjælper vores kunder

Capgemini leverer automation services baseret på jeres behov, og vores services og kapaciteter dækker: Intelligent Process Automation, Development LifeCycle Process Automation, Test Automatisering og Cognitive Quality Assurance.

Vi kan hjælpe med at fremskynde jeres automatiseringstiltag:

 • Hjælp til at komme godt fra start eller omorganisere din eksisterende automation
 • Vi leverer omkostningseffektive automation services - baseret på moderne framework
 • Som en verdensomspændende partner med alle de førende værktøjsleverandører, kan vi med sikkerhed finde den rigtige kombination af løsning og værktøj til dig.
 • Med over 14.000 automation specialister, kan vores automation services skaleres efter jeres behov.

Vores kunder er ofte udfordrede af ikke selv at kunne:

 • Rekruttere erfarne automatiseringsarkitekter
 • Skalere, så de får et positivt afkast indenfor en overskuelig tidshorisont
 • Udarbejde stabil eller vedligeholdelsesbar automation
 • Teste deres robotter og automatiseringsopsætning.

Automation – på den rigtige måde

Som frontløber inden for innovation kan Capgemini, baseret på vores ’best practices’ og brede erfaring, levere services og acceleratorer, der kan gavne vores kunder. Gennem de seneste 50 år har vi opnået stor erfaring og dermed skabt ’best practices’ og værktøjer, som styrker vores vej mod deres automatiseringsmål.

Med Capgeminis 'Intelligent Automation framework' hjælper vi vores kunder med at afkode intelligent automatisering og omsætte den til reel forretningsværdi. Gennem vores OneShare-løsning tilbyder vi vores kunder et værktøj og en hosting løsning, som fjerner tungt administrations- og vedligeholdelsesarbejde. Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
 • Thomas Oxbøll
  Thomas Oxbøll
  Managing Consultant & Team Manager, QA & Testing
  +45 52189050